Kerstmis

Kerstmis staat voor mij vooral in het teken van gezelligheid en lekker eten. Sinds enkele jaren kook ik tijdens de kerst een drie gangen menu met daarin wat speciale gerechten die we bijna nooit eten. De Allerhande is hiervoor altijd een fijne bron van inspiratie. Het is vaak lastig deze nieuwe recepten te maken, maar het smaakt uiteindelijk over het algemeen goed. Dit jaar stond het volgende menu op het programma:

Tompouce van kabeljauw

Gestoofde kip in wijn

Berry-cherry-brownies

Een foto van het hoofdgerecht is hieronder te zien. Maar het fijnste was dat iedereen alle gerechten lekker vond 🙂

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s