Bedrijfsprojectweek

De afgelopen week was op Windesheim de bedrijfsprojectweek. Een nieuwe week voor mijn opleiding, waarbij je met een groepje studenten een opdracht voor een bedrijf of overheid uitvoert. Elke opdracht werd door twee groepen uitgevoerd en de beste van die twee mocht door naar een soort markt met ook winnaars van andere opleidingen. Vervolgens werden daar een aantal tweede prijzen en een hoofdprijs uitgereikt.

Ik ben deze week bezig geweest voor de gemeente Almelo. Zij gaan binnenkort hun binnenstad vernieuwen en waren op zoek naar een aantal duurzame ideeën voor de binnenstad.  Onderdeel van de herinrichting is het terugbrengen van water in het centrum. Daarom kwamen wij op het idee om de bevoorrading van de winkels in het centrum centraal te regelen door de producten eerst naar een distributiecentrum aan de rand van de stad te brengen en vervolgens via een boot en kleine elektrische vrachtwagens naar de winkels te vervoeren.

Vandaag bleek bij de presentaties dat de gemeente enthousiast is, dus het belangrijkste deel van de week was geslaagd. Daarnaast had hij een lichte voorkeur voor mijn groepje, waardoor wij door mochten naar de markt. Daar kwam een jury langs en na een lange tijd afwachten bleek dat we zelfs de tweede prijs hadden gewonnen! Een mooie bekroning van een leuke week.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s