De laatste #MoMoAms

Vandaag vond voor de laatste keer een #MoMoAms in Amsterdam plaats. MoMoAms is de afkorting van Mobile Monday Amsterdam. Zij organiseerden om de twee à drie maanden een event met sprekers over mobiele technologie en innovatie. De onderwerpen die besproken werden konden alle kanten op gaan, al had elke MoMo meestal wel een thema. Vandaag komt daar na 21 keer een einde aan.

MoMo begon in vier jaar geleden, in mei 2007. Een tijd waarin nog niemand van de iPhone en Android gehoord had. Toen een mobieltje nog was om mee te bellen en sms’en en mobiel internet nauwelijks gebruikt werd. In vier jaar tijd is er veel veranderd. Verschrikkelijk veel mensen lopen tegenwoordig rond met smartphones en mobiel internet en maken veelvuldig gebruik van meerdere apps.

Ik ben zelf twee keer bij een MoMo geweest en heb beide keren genoten van de inspirerende verhalen en alles wat er in de toekomst mogelijk kan worden. Een van de meest inspirerende sprekers was Ivor Kovic, die liet zien hoe mobiele technologie gebruikt kan worden om levens te redden in de gezondheidszorg.

[blip.tv http://blip.tv/play/g6UkgcKtCgI%5D

Organisatoren van MoMoAms: bedankt voor alle inspirerende middagen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s